ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα

Wednesday 28 July 2010

Χωριό διαδηλώσεων


ΕΤΟΣ 2012, ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα κυβέρνηση προήλθε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες σε καθολική ψηφοφορία στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές που προκλήθησαν λόγω οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας. Ο πυρήνας του νέου κόμματος απαρτίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους στην πολιτική αλλά απόλυτα καταξιωμένους στον επαγγελματικό τους χώρο.

Συμμετέχουν επίσης τέως βουλευτές μέλη των παλαιών κομμάτων, με πολύ συγκεκριμένες κοινές αρχές στα Εθνικά Θέματα, την ολοκληρωτική απελευθέρωση της Παιδείας και της Οικονομίας από το κράτος, την αποδοχή της συμμετοχής της Ελλάδας στους διεθνής οργανισμούς της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ απόλυτα ξεκαθαρισμένων στην ιδρυτική διακήρυξη του Νέου κόμματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το καταστατικό, αποκλείει την συμμετοχή κληρονομικών διαδόχων, συγγενών πολιτευτών, βουλευτών, τέως υπουργών και πρωθυπουργών, αλλά και ηθοποιών, τραγουδιστών, ποδοσφαιριστών, δημοσιογράφων και συνδικαλιστών..

Θα ήταν παράλειψις να μην αναφερθούμε στην καινοτόμο απόφασι του Νέου Πρωθυπουργού, της δημιουργίας του "Xωριού Διαδηλώσεων". Όπως εξήγησε ο νέος πρωθυπουργός, θα δημιουργηθεί στο Παλαιό Αεροδρόμιο εκτεταμένος χώρος δυναμικότητας προσελεύσεως περίπου μισού εκατομμυρίου ανθρώπων, με υποδομές δικτύων, μεγαφωνικές εγκαταστάσεις ήχου, εικόνας, εστιατόρια,αναψυκτήρια, καντίνες, οργανωμένο τμήμα εθελοντικής αιμοδοσίας
και φιλόπτωχο ταμείο. Ο χώρος αυτός το "Χωριό Διαδηλώσεων"θα έχει επί μονίμου βάσεως ραδιοτηλεοπτική και δορυφορική κάλυψη ώστε όλα τα συμβαίνοντα στον ειδικό αυτό χώρο να μεταφέρονται σε όλες τις τηλεοπτικές οθόνες των σταθμών, χωρίς καμμία παρεμβολή ή επιρροή.

Προς τούτοις θα λειτουργεί ειδικός δίαυλος με ονομασία "Η Διαδήλωση της Ημέρας" που θα εκπέμπει αποκλειστικώς από το "Χωριό Διαδηλώσεων".

Ενώ στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα "http://www.ela.pame.kathimerini.diadilosi.tora.gr" θα υπάρχει απ'ευθείας σύνδεσις των εν εξελίξει διαδηλώσεων. Επίσης, στον ειδικό αυτό χώρο θα υπάρχουν υπάλληλοι, που θα διαθέτουν αναλόγως της προτιμήσεως πλαστικές σημαίες όλων των αποχρώσεων (σε πλαστικούς ιστούς, όχι ξύλινα παλούκια).

Η πρόσβαση στο "Χωριό Διαδηλώσεων" θα είναι ευχερής με ειδική συγκοινωνία, της οποίας οι υπάλληλοι θα λαμβάνουν ειδικό επίδομα "μη απεργίας" κι έτσι θα λειτουργεί πάντοτε, ώστε οι απεργοί και οι διαδηλωτές,ανεμπόδιστοι να προσέρχονται για να διαδηλώσουν. Μάλιστα για την αρτιότερη οργάνωση του "Χωριού Διαδηλώσεων" ο νέος πρωθυπουργός πρότεινε σε γνωστό κόμμα για την φιλοδιαδηλωτική του καθημερινώς τάση,να αναλάβει εκείνο την λειτουργία και την διοίκηση του χώρου με συγκεκριμένο τίμημα, το οποίο θα ενσωματωθεί στην επιχορήγηση, που εισπράττει, αυτό το κόμμα για να τιμά με την δημοκρατική παρουσία και δράση του το Πολίτευμα μας. Ενώ σε άλλο συγγενές προς το προηγούμενο κόμμα να αναλάβει την διεξαγωγή διαδηλώσεων από χώρες της Ε.Ε. που είναι εύκολο να διεξάγονται εν Ελλάδι.

Ο νέος Πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη εν ονόματι των προηγούμενων κυβερνήσεων, που παράλειψαν να στεγάσουν τους διαδηλωτές, ώστε η ελευθερία του συνανθροίζεσθαι να εκδηλώνεται ακωλύτως.

Με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές, όλα αυτά τα χρόνια, να ταλαιπωρούνται στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλεως των Αθηνών, εμπαιζόμενοι από εχθρικούς καταστηματάρχες και ανενεργούς πολίτες, που δεν σέβονται το καθημερινό δικαίωμα διαδηλώσεως, κλεισίματος των δρόμων, ή ειρηνικών καταστροφών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.

Βεβαίως θα ισχύει φοιτητική έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες στο "Χωριό Διαδηλώσεων" και ο καφές κατά την προσέλευση θα προσφέρεται δωρεάν.

Επίσης, η βουλή θα πρέπει να κατοχυρώσει την εγγραφή στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα τους συμμετέχοντες στα "Χωριό Διαδηλώσεων" που θα αποδεικνύεται από απλή δήλωση του δικαιουμένου ή και με την παράδοση του ξύλινου παλουκιύ στην αρμόδια υπηρεσία του "Χωριού Διαδηλώσεων" κατά την έξοδό του.

Ενώ θα υπάρχουν χάρτινα ομοιώματα τραπεζών, καταστηματαρχών, υπουργείων, αστυνομικών τμημάτων και κολώνες με "χαφιεδοκάμερες" ψεύτικες για να μπορούν οι διαδηλωτές να τα καταστρέφουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

από το βιβλίο "ΟΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"



No comments: